• 0722.239.508
 • office@iepurasulbocanila.ro
 • Strada Iarba Campului nr. 91 sector 4, Bucuresti
 • Blog

  De ce tot mai multi parinti aleg sa isi inscrie copilul la o gradinita privata

  Gradinitele private au devenit tot mai populare in Romania, mai ales in ultimii ani. Totodata, numarul unitatilor de invatamant a crescut considerabil. Acest lucru reflecta faptul ca o gradinita privata vine la pachet cu o multime de avantaje. In acest articol vom identifica motivele pentru care tot mai multi parinti aleg sa isi inscrie copilul la o gradinita privata.

  Care sunt avantajele unei gradinite private

  Un prim avantaj este reprezentat de numarul redus al copiilor dintr-o grupa. Spre deosebire de gradinitele de stat, o gradinita privata are grupe a cate maximum 15 copii. In felul acesta, parintii pot fi siguri ca educatoarele acorda atentie fecarui copil in parte si ca niciun prichindel nu este neglijat. Drept urmare, toti copiii din grupa participa activ la provocarile lansate de indrumatori si deprind noi abilitati.

  Un alt avantaj pe care gradinitele private il pun la dispozitia parintilor, dar si a copiilor este reprezentat de programul prelungit. Cei mici au ocazia de a socializa mai mult si de a se acomoda cu noul mediu, in timp ce parintii pot desfasura fara graba activitatile profesionale sau casnice. Mai mult decat atat, daca unitatea de invatamant dispune de o bucatarie privata, micutii pot servi preparate sanatoase in fiecare zi.

  Totodata, metodologia invechita este un minus major al gradinetelor de stat, in timp ce tehnologiile moderne si inovative transforma gradinitele private in optiunile preferate ale parintilor.

  Activitatile extra sunt un alt plus al unitatilor de invatamant private. La Iepurasul Bocanila micutii au parte de vizite la teatru, de excursii in natura si de invitati speciali precum personajele preferate din desenele animate.

  Valorile pe care gradinitele private pun accent

  Inainte de a alege gradinita privata la care iti inscrii copilul, informeaza-te cu privire la valorile pe care aceasta le considera a fi esentiale. Bineinteles ca pot exista principii diferite pe alocuri, iar acesta nu trebuie privit ca fiind un dezavantaj, ci din contra, ii poate oferi micutulului gustul diversitatii prin intermediul caruia se pot intari valorile familiale. De asemenea, trebuie sa te asiguri ca principiile pe care le-ai identificat la prima vizita sunt abordate de intregul personal. Chiar daca directoarea gradinitei si educatoarea de la grupa mare discuta cu parintii despre aceste valori, indrumatorii de la grupa copilului tau pot avea cu totul alte idei.

  Costurile unei gradinite private sunt justificate

  Raportandu-ne la calitatea serviciilor pe care o gradinita privata le ofera, putem constata cu usurinta ca tarifele practicate sunt justificate. Micutul tau se bucura de activitati interactive variate, de mai multa atentie din partea educatoarelor si de un program mult mai organizat.

  Asadar, nu este de mirare de ce tot mai multi parinti aleg sa insrie copiii la o gradinita privata. Beneficiile sunt numeroase, iar cei mici se dezvolta rapid si armonios.

  Leave a comment

  Chat
  Cu ce va putem ajuta?
  Buna ziua!
  Va putem ajuta cu ceva?
  Powered by
  Suna Acum
  Harta