• 0722.239.508
 • office@iepurasulbocanila.ro
 • Strada Iarba Campului nr. 91 sector 4, Bucuresti
 • Blog

  Conil Fest editia a XVI-a, Festivalul Integrării

  Un eveniment foarte important pentru comunitatea Iepuraşul Bocănilă a avut loc în weekendul 17-18 martie 2018: o parte dintre elevele şcolii noastre, sub îndrumarea doamnei profesoare de dans Ioana Gheondea, au participat la Festivalul Integrării organizat de Conil Fest. Fetele noastre au avut două momente de dans pline de farmec, sensibilitate şi energie pozitivă. Iată-le în acţiune!

  Felicitări, dragele noastre! Suntem mândri de voi!

  CONIL Fest în parteneriat cu Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti-PROEDUS din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti a organizat Festivalul Integrării, Ediţia a XVI-a.

  Anul acesta au urcat pe scenă peste 1500 de copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani ce provin din şcoli, grădiniţe, cluburi, şcoli speciale, cluburi sportive, dar şi asociaţii şi fundaţii care militează pentru integrarea copiilor cu CES. În spectacol au evoluat şi copii cu dizabilităţi proveniţi din şcoli speciale şi cluburi sportive, demonstrând tuturor că dincolo de orice dizabilitate există o abilitate ce trebuie încurajată şi promovată.

  Împreună ne-am bucurat de momente excepţionale şi foarte emoţionante.

  Leave a comment

  Suna Acum
  Harta

   

  Au inceput inscrierile la Scoala Primara

  Click aici