• 0722.239.508
 • office@iepurasulbocanila.ro
 • Strada Iarba Campului nr. 91 sector 4, Bucuresti
 • Gheondea Ioana

  Giondea Ioana

  Gheondea Ioana

  Cursul de dans reprezintă un cumul de experiențe dobândite de către profesor într-un proces complex de pregătire în cadrul ”Liceului de Coregrafie” și în cadrul ”Institutului de artă teatrală” ATF – secția pedagogie și creație coregrafie.

  Acest curs are la bază principiile de educație și îmbracă o formă plăcută de dezvoltare atât psihică cât și motrică. Se urmărește o modelare a individului din punct de vedere motric cu scopul pătrunderii în universul de dans și în general în universul de mișcare.

  Dezvoltarea fizică corectă trebuie să înceapă de la o vârstă cât mai mică pentru a asigura o postură verticală sănătoasă însoțită de dezvoltarea musculaturii și menținerea elasticității tendoanelor. Prin acest curs se urmărește totodată dezvoltarea simțului ritmic și a motricității prin exerciții specifice, mărind posibilitățile de coordonare ale individului. Copiii vor învăța să interacționeze, să socializeze și să accepte ideea de toleranță față de ceilalți membrii ai grupului.

  Profesorul adaptează cursul la particularitățile de vârstă și individual-native ale copiilor ce vor alcătui grupul de dans. Jocul va face parte integrantă din procesul educativ pentru a ridica barierele stricte ale unui curs de dezvoltare motrică și pentru a se putea contopi universul creativ al copilului cu normele didactice impuse de predarea la vârsta preșcolară și școlară.

  Chat
  Cu ce va putem ajuta?
  Buna ziua!
  Va putem ajuta cu ceva?
  Powered by
  Suna Acum
  Harta