• 0722.239.508
 • office@iepurasulbocanila.ro
 • Strada Iarba Campului nr. 91 sector 4, Bucuresti
 • Scoala Primara iepurasul Bocanila

  ȘCOALA PRIMARĂ IEPURAȘUL BOCĂNILĂ

  Locul ideal pentru dezvoltarea şi educarea copilului tău!

  Un program educaţional personalizat pe nevoile şi cerinţele fiecărui elev.

  Şcoala Primară Iepuraşul Bocanilă este o instituţie particulară de învăţământ şi  propune un proiect educaţional ambiţios care funcţionează într-o clădire pe 3 nivele, proiectată special cu acest scop, cu spaţii interioare şi exterioare modern amenajate, care permit o bună desfăşurare a programului şcolar.

  Clădirea în care şcoala îşi desfăşoară activitatea are sistem video în sălile de curs, ceea ce  permite o monitorizare atentă şi din partea părinţilor.

  Iepuraşul Bocănilă înseamnă iubire, succes, cercetare şi inovaţie, creativitate, cooperare şi spirit de echipă, solidaritate, libertate de exprimare, respect pentru tradiţii şi multe activităţi interactive gata să-i captiveze pe şcolari. Cu aceste valori pleacă la drum în fiecare an elevii împreună cu învăţătorii şi profesorii lor.

  Elevii Şcolii Iepuraşul Bocănilă păşesc în fiecare an,  timizi, curioşi şi sunt bucuroşi să găsească un ambient plăcut, sau acelaşi ambient plăcut (dacă ne referim la elevii şcolii care nu vin pentru prima dată), atmosferă caldă, familială, învăţătoare şi profesori cu braţele deschise, atenţi la toate întrebările şi problemele lor; găsesc aici sprijin şi suport la cadrele didactice şi la conducerea şcolii.

  copil care scrie

  De ce să studieze la noi copilul dumneavoastră ?

  oferta gradinita si scoala primara Iepurasul Bocanila

  Din misiunea Şcolii Primare Iepuraşul Bocănilă, rezultă şase caracteristici fundamentale care vor fi baza la tot ceea ce vor construi elevii noştri în continuare:

   • respectul faţă de sine, faţă de ceilalţi şi faţă de mediu;
   • participarea activă şi responsabilă, prin adaptare rapidă la cerinţele societăţii de mâine;
   • comunicare eficientă;
   • utilizarea globală sau independentă a stilurilor de învăţare şi a inteligenţelor multiple pentru rezolvarea de probleme;
   • grija permanentă pentru un regim de viaţă sănătos;
   • fixarea si îndeplinirea standardelor înalte pentru orice obiectiv de învăţare;

  STUPARU IULIANA – Profesor pentru învățământ primar

  Pe parcursul celor 11 ani, de când am îmbrățișat această meserie, am participat constant la o serie de cursuri de formare și specializare continuă pentru a-mi asigura actualizarea și dezvoltarea competențelor în funcție de evoluțiile procesului de învățământ.

  Ca și principii, consider că prima și cea mai importantă lecție pe care trebuie sa o învețe un copil, este lecția omeniei: încurajați să fie respectuoși, empatici, saă aibă o gândire critica, să nu se teamă și să își exprime liber gândurile și sentimentele, iar pe acest fundament sănătos să se construiască educația cognitivă.

  VINTILA IRINA – Profesor pentru învățământ primar

  Sunt o persoană responsabilă, echilibrată, organizată și perseverentă. Atuurile mele sunt dedicarea întru totul lucrurilor pe care le fac, orientarea spre detalii, comunicarea și implicarea în activitățile care vizează relațiile cu copiii. Răbdarea, gândirea pozitivă și iubirea pentru copii mă însoțesc în fiecare clipă a activității mele, nu numai în calitate de cadru didactic, ci și de om.

  PATRINOIU LUMINITA LOREDANA – Profesor pentru învățământ primar
  Sociabilă, implicată, perseverentă și aproape de copii, având o experiență de peste 20 de ani în învățământ, sunt doar câteva dintre calitãțile mele.

  Abilitățile unui bun învățător nu se referă doar la competența sa didactică, ci și la capacitățile sale empatice și sociale.

   

  MARGEAN JANINA VALENTINA – Profesor pentru învățământ primar

  Profesor calificat, titular.

  Grad didactic: definitivat.

  Master în psihologie

  Cursuri de specializare și perfecționare. Ceea ce îmi definește menirea meseriei poate fi exprimat așa :

  Fă Rai unde predai!

  M-am întrebat adesea de ce Pygmalion, artistul răsplătit pentru forţa iubirii sale faţă de opera creată, ne-a insuflat nouă – celor care modelăm suflete şi formăm caractere – pasiunea mistuitoare pentru tot ce înseamnă artă, pentru frumos, pentru adevăr, pentru viaţă şi devenire. Şi de ce ne-a transmis puterea nemărginită de a iubi rodul creaţiei noastre – candidaţii la poarta umanităţii – pe cei care peste ani adună în tolba lor gândurile şi speranţele noastre, transformându-le în realitate. Tot el a presărat peste inimile noastre atâta neputinţă şi slăbiciune încât, în faţa privirii inocente, a frunţii brăzdate de mii de întrebări, devenim cu toţii sclavii “Măriei Sale – Copilul”.

   

  NITU MIHAELA – Profesor pentru învătământ primar

  Din experiență, am aflat că a învăța mai bine nu înseamnă doar a lua note bune.

  Pentru a ajunge să învețe eficient, elevii au nevoie să-și dezvolte încrederea în forțele proprii și să înțeleagă valoarea propriilor idei și opinii, să se implice activ în procesul de învățare, să asculte cu respect opinii diferite, să fie pregătiți pentru a formula și demonta judecați.

  Atunci când elevii se implică activ descoperă plăcerea de a invăta și se simt împliniți.

  OSTAFE IOANA SILVIA – Profesor de limba engleză

  ”Nu învățăm pentru școală, ci pentru viață.” (SENECA) După acest dicton îmi desfășor orela la clasă și sper ca dincolo de materia predată să pot inspira fiecare învățăcel să devină cea mai bună versiune a sa.

  Ca profesor de limba engleză, am libertatea și dorința de a prezenta copiilor engleza la un nivel avansat (de la ”grammar rules” și până la ”famous people”/”good manners” or ”how should we treat each other?” ).

  Sunt absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi străine, secția Limbi Moderne Aplicate și a Universității Politehnică din București. De asemenea, am absolvit și modulul psihopedagogic, iar la examenul de licență am obținut nota 10.

  Îmi iubesc meseria și mă consider un om foarte norocos deoarece am posibilitatea sa fiu întâmpinată zilnic de zâmbete și îmbrățișări călduroase.

  I love teaching english! 😊

  COTOROGEA CATALIN ALEXANDRU- Profesor educație fizică și sport

  Am 31 de ani și activez în domeniul educațional de 6 ani. Pe lânga rolul de profesor în cardul Școlii Primare Iepurașul Bocănilă sunt și instructor de dans.

  Sunt pasionat de tot ceea ce înseamnă mișcare, disciplină și o viață sănătoasă. Rolul meu în cardul Școlii Primare Iepurașul Bocănilă, este să transmit elevilor o educație fizică, fiind din punctul meu de vedere singura disciplină care urmărește pregătirea copiilor pentru un stil de viață sănătos și care transmite valori sociale importante precum solidaritatea, spiritul de echipă, autodisciplina, cât și dezvoltarea capacității de adaptare la situații variate și perfecționarea capacităților motrice.

  În fața noilor tehnologii ( telefon, tabletă, internet, jocuri, etc) sunt aici să asigur un echilibru și mai ales alternative atractive și eficiente (fie prin dans sau sport) în combaterea sedentarismului, prevenirea îmbolnăvirilor copiilor, combaterea efectelor negative induse de noile tehnologii și alimentația nesănătoasă!

  Așadar, vă aștept cu spor’t!

  VASILE TURCIITU – Psiholog

  Licențiat al facultății de psihologie,sociologie,pedagogie si asistență socială din cadrul universității de stat bucuresti.

  Absolvent al cursului pentru dezvoltare personală si consiliere in carieră – curs nbcc internațional canbera/upm.

  Curs post universitar specializare in logopedie infantilă– stockholm university.

  Lucrări stiintifice in sociologie, psiho-terapie, educatie si reeducare/reintegrare socială.

  Persoane de Contact

  Membru fondator Dron Ioana
  Gradinita & After School
  Dron Ioana

  Formular de Contact

  Chat
  Cu ce va putem ajuta?
  Buna ziua!
  Va putem ajuta cu ceva?
  Powered by
  Suna Acum
  Harta