• 0722.239.508
 • office@iepurasulbocanila.ro
 • Strada Iarba Campului nr. 91 sector 4, Bucuresti
 • Povestea Iepurasul Bocanila

  Andreea

  ZAHARIA Andreea

  Membru fondator

  „Buna educaţie e tocmai izvorul din care iese tot binele în lume.”

   Immanuel Kant

  IEPURAŞUL BOCĂNILĂ

  UN LOC MINUNAT ŞI PLIN DE EMOŢIE

  Grădiniţa şi Şcoala Primară Iepurașul Bocanilă a apărut din dorința de a crea un loc în care copiii să se simtă ca în familie. Am plecat de la aceleași valori pe care se clădește familia: comunicare, dragoste și respect, iar scopul nostru este modelarea de caractere, unde accentul se pune pe valori care trebuie să fie respectate nu prin constrângere, ci prin responsabilizare, prin determinarea unui comportament pozitiv. Și pentru că unei familii îi trebuia și o casă, încă de la început am investit în calitate și am creat un loc de poveste așa cum ni l-am imaginat noi, însă luând în calcul toate recomandările specialiștilor, pentru a le oferi copiilor un mediu propice dezvoltării. Odată ce au fost trasate toate aceste direcții, era necesar să ne gândim și la viitorul copiilor care au început gradinița și cărora trebuia să le oferim același climat familiar, și astfel a apărut Școala Iepuraşul Bocănilă. În concepția noastră, elevul trebuie să fie responsabil, să îi respecte pe cei din jur, să își dezvolte creativitatea și înițiativa, să aibă simț critic, să își dezvolte capacitatea de a alege în situații de zi cu zi, să învețe să lucreze în echipă.

  Iepurașul Bocănilă reprezintă poate cea mai bună alternativă a învațământului de stat. În concepția noastră, educația trebuie să fie bazată pe o gândire creativă în care atenția este focusată pe elev și pe modul inovativ de a gândi și de a reacționa.

  Ce înseamnă IEPURAȘ … copilul nostru, elevul nostru cu care ne mândrim și în care avem încredere că va face cele mai bune alegeri în viață…

  Implicare
  Echipă
  Performanță
  Unicitate
  Respect
  Alegere
  Șlefuire

  Aparitii Media

  Chat
  Cu ce va putem ajuta?
  Buna ziua!
  Va putem ajuta cu ceva?
  Powered by
  Suna Acum
  Harta