• 0722.239.508
 • office@iepurasulbocanila.ro
 • Strada Iarba Campului nr. 91 sector 4, Bucuresti
 • Gradinita Iepurasul Bocanila

  Programul nostru educaţional este complex şi atent alcătuit, astfel încât să conducă spre o integrare încununată de succes în următoarele etape pe care le va parcurge copilul.

  Gradinita Iepurasul Bocanila

  Grădiniţa Iepuraşul Bocănilă este o instituţie de învăţământ privată, acreditată şi care îndeplineşte toate normele impuse, dovadă stau şi certificările de mai jos. Acest loc de poveste a fost creat special pentru a le oferi copiilor tot ce au ei nevoie: un mediu sigur şi foarte plăcut, dragoste, înţelegere, bucurie, activităţi instructiv-educative interactive şi toate acestea îmbinate cu multă joacă, iar părinţilor linişte ştiind că cei mici sunt în siguranţă şi sunt fericiţi. Susţinem învăţarea prin descoperire, pentru că fiecare copil este diferit, are o personalitate unică şi un stil personal de a învăţa. Noi promovăm un învăţământ deschis şi flexibil. Personalul grădiniţei este calificat, competent, blând şi gata să-i primească pe cei mici şi să le ofere toată atenţia cuvenită.

  Clădirea în care funcţionează grădiniţa este o construcţie nouă, proiectă special pentru desfăşurarea acestor activităţi şi respectă condiţiile optime de stimulare a dezvoltării copilului. Sălile de curs sunt mari şi încurajează mişcarea şi explorarea, permit colaborarea şi interacţiunea dintre copii, iar mobilierul este ergonomic şi conform vârstei preşcolarilor. Sălile sunt luminoase şi nu prezintă riscuri de accidentare. Cladirea asigură acces facil, confort şi siguranţă copiilor.

  Gradiniţa Iepuraşul Bocănilă  asigură un stil de viaţă sănătos, meniul zilnic fiind avizat de către un medic nutritionist. Meniul  este pregătit în bucătăria proprie, dotată cu echipament modern. Grădiniţa oferă supraveghere medicală permanentă, serviciile fiind asigurate de un medic pediatru. Limitele de vârstă ale copiilor : 2 – 6 ani.

  Vă aşteptăm cu drag să treceţi pragul grădiniţei noastre!

  iepurasul bocanila

   

  COSAT ANDREEA – EDUCATOARE
  Educația ocupă un rol fundamental în formarea și dezvoltarea copiilor.

  O educatoare trebuie să dea dovadă de răbdare, empatie și multă dragoste pentru cei mici.

  Am ales sa fiu educatoare pentru ca îmi doresc fiu persoana care le ghidează celor mici pașii in această lume frumoasă și care contribuie la educația și evoluția lor.

  DICU IULIA – EDUCATOARE

  A lucra cu cei mici este o adevărată provocare și o sursă nesfârșită de energie.

  Am absolvit facultate de Sociologie și Asistență Socială, specializarea asistență social și masterul de Psihoterapie Experințială și Dezvoltare Personală din cadrul facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.

  În timpul anilor de licență am descoperit câtă împlinire și bucurie îți poate oferi lucrul cu cei mici, motiv pentru care am urmat cursul de formare Psihopedagogică, nivelul 1.

  Am ales să fiu educatoare și să fac parte din echipa Iepurașul Bocănilă pentru că împărțim aceleași valori și principii ce au la bază dezvoltarea armonioasă și echilibrată a copiilor

  BANU MARINA

  Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației la Universitatea din București în anul 2021 și de când lucrez ca educatoare sunt tot mai convinsă de corectitudinea deciziei luate.

  Pe lângă faptul ca încerc să le ofer celor mici un act educațional de calitate, îmi doresc ca ei să mă poată vedea ca pe o prietenă alături de care să își facă amintiri frumoase – este foarte plăcut pentru copii să știe că pot comunica cu un adult pe picior de egalitate.

  Comunicarea cu piticii mei îmi permite să trăiesc într-o lume mai sinceră, înțelegătoare și acceptabilă în care râsul, zâmbetul, bunătatea și inocența ne fac în fiecare zi să ne simțim “acasă”.

  MOCANU ELENA ROXANA

  Dacă ar trebui să mă opresc și să o iau de la capăt, cu ochii închiși aș alege același drum pe care am pornit acum mai bine de 15 ani.

  ✅ Aș alege să fiu DASCĂL.

  De ce? Sunt mii de motive, unul mai valoros decât celălalt: ◾curiozitatea de nestăvilit a copiilor, ◾istețimea lor, ◾exuberanța și entuziasmul cu care se raportează la sarcini, ◾ inocența și naivitatea cu care privesc lumea din jur, ◾ energia lor debordantă, ◾ empatia ori înțelepciunea cu care caută soluții.

  De fapt, pentru tot ceea ce devin eu când le stau în preajmă, când îi privesc sau când îi am în gânduri, când caut să îi surprind sau când petrec ore bune decupând, proiectând, creionând, schițând, convinsă fiind că nu vor rămâne insensibili la eforturile mele.

  🔸 Nimic din ceea ce vreau să fac pentru copiii mei nu este mult, greu sau imposibil.

  Se spune că dacă vrei, dacă iubești ceea ce faci, vei găsi mereu o cale. Cea mai importantă și mai grea rămâne, însă, calea către sufletele lor. Iar scopul meu, dincolo de toată teoria pe care trebuie să o predau, este să le câștig încrederea, să le fiu alături la fiecare pas, să îi încurajez și să le ating inimioarele cu căldură și iubire.


  PARVU VIOLETA ADRIANA – AJUTOR EDUCATOR

  Sunt absolventă a facultătii de Relații Economice Internaționale și a unui modul psihopedagogic. Deși am activat până de curând în alt domeniu de activitate, aici simt că mă regăsesc.

  Consider ca Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi ocazia să lucrez în mijlocul unor sufletele atât de pure și de minunate așa cum sunt copiii.


  DICU VALENTINA – AJUTOR EDUCATOR

  Sunt o fire sensibilă, empatică și deschisă la noi provocări! Așa am ajuns că după mai mulți ani să îmi schimb parcursul profesional! Întotdeauna mi-am dorit să lucrez cu cei mici din dragoste pentru copii! De când lucrez cu ei, mă simt cu adevărat împlinită și sunt dornică să redescopăr în fiecare zi bucuria și inocenta pe care ei o au!

  “Fiecare copil este o floare diferită iar toți la un loc fac din aceasta lume o gradină frumoasă”!

  Persoane de Contact

  Membru fondator Zaharia Andreea
  Scoala primara
  Dron Andreea
  Membru fondator Dron Ioana
  Gradinita & After School
  Dron Ioana

  Formular de Contact

  Chat
  Cu ce va putem ajuta?
  Buna ziua!
  Va putem ajuta cu ceva?
  Powered by
  Suna Acum
  Harta