• 0722.239.508
 • office@iepurasulbocanila.ro
 • Strada Iarba Campului nr. 91 sector 4, Bucuresti
 • Blog

  De ce sa invete copilul tau franceza si germana

  Iti doresti ca scolarul tau sa isi dezvolte limbajul si chiar sa devina biligv? Este dovedit stiintific ca micutii care studiaza mai multe limbi sunt capabili de corelatii inteligente si rapide, isi imbogatesc vocabularul mai rapid decat cei care cunosc doar limba nativa si au o capacitate de memorare impresionanta. Gradinita si scoala Iepurasul Bocanila incurajeaza studiul mai multor limbi si culturi si de aceea ii pune copilului tau la dispozitie cursuri de limba franceza si de limba germana. In cele ce urmeaza vom explica beneficiile invatarii limbilor straina inca de la o varsta frageda, in special cele amintite mai sus.

  Cursuri franceza

   Franceza este limba iubirii si nu degeaba! Copiii care studiaza limba franceza inca de cat mai mici ajung adulti empatici si curiosi. Datele spun ca aproximativ 275 de milioane de oameni la nivel global o cunosc, fiind limba oficiala a 28 de tari. De aceea, exista un intreg fenomen in scoli al francofoniei, in care se desfasoara activitati de cunoastere a culturii francofone, care se aseamana cu romana si cultura romana, impartasind originile latine.

  Cursurile de limba franceza ofera certificari recunoscute international si care constituie un avantaj in accesarea programelor de studii de cea mai inalta calitate. In plus, persoanele cunoscatoare de limba franceza detin o plus-valoare in momentul angajarii, chiar cu posibilitate de salariu mai mare decat restul colegilor.

  Daca iti cresti copilul in iubirea pentru calatorii si descoperirea altor culturi, limba franceza ii va fi de mare ajutor. El va putea comunica cu usurinta cu locuitorii zonelor francofone pe care le viziteaza si va face schimb de experienta. Nici nu mai detaliem despre momentele in care se va afla intr-o tara straina si va avea nevoie de ajutor, chiar si in indrumarea turistica prin zona, si se va descurca de minune.

  Franceza pentru incepatori

  Franceza pentru copii este o limba usor de invatat, pentru ca are o structura gramaticala complexa, la fel ca limba romana. In plus, copiiilor romani le este simplu sa citeasca texte in franceza si sa le inteleaga, data fiind apropierea lingvistica si asemanarea dintre cele doua limbi. Mai mult, cei care invata limba franceza isi dezvolta, in acelasi timp, si limba materna, deoarece inevitabil invata cuvinte noi, pe care le coreleaza cu sensurile din limba lor nativa.

  Cu cat incepi studiul francezei mai devreme, cu atat o vei memora mai rapid, fiindca creierul copiilor este ca un buretel care absoarbe toate informatiile cu care se confrunta. Astfel, creierul se dezvolta sanatos, iar acest lucru il va ajuta pe invatacel in rezolvarea problemelor in viitor.

  Cursuri franceza copii

   La gradinita si scoala Iepurasul Bocanila, copiii vor fi indrumati de un profesor de limba franceza acreditat, care foloseste metode inovative de invatare a limbii iubirii, prin jocuri si activitati interactive. Acesta ii va invata pe scolari toate tainele studiului francezei si cum sa devina autodidacti, pentru ca atunci cand pleaca din sistemul de invatamant, sa le fie usor sa continue studiul pana la un nivel profesionist.

  Lectiile de limba franceza incurajeaza creativitatea, curiozitatea si atentia la detalii. Copiii vor invata cum sa argumenteze o parere in mod constructiv, acest lucru contribuind la increderea lor de sine. Pentru ca institutia noastra utilizeaza metode moderne de invatare, demonstrate international ca fiind eficiente in dezvoltarea personala si in dezvoltarea ganditii critice, cel mic va patrunde inclusiv in gandirea abstracta si notiunile ei.

  Studiind franceza, copilul isi va imbunatati performantele scolare, deoarece exista numeroase oportunitati de experiente educationale in limba franceza, care-l vor ajuta pe cel mic sa se descurce in orice situatie.

  Cursuri germana

  Limba germana este a doua cea mai folosita limba in domeniul stiintei si al cercetarii, deci daca micutul tau este pasionat de stiintele exacte si are o curiozitate impresionanta, germana ii va fi de mare ajutor in lecturarea studiilor din domeniul care il intereseaza. In plus, germana este inrudita cu limba engleza si constituie un avantaj mai mare sa studieze germana si abia apoi engleza, fiindca ii va fi mai usor sa o inteleaga pe ultima. Foarte multe cuvinte sunt asemanatoare, inclusiv alfabetul fiind aproape in totalitate acelasi, cu exceptia unei singure litere in plus in alfabetul german.

  Limba germana este comuna in foarte multe state, nu doar europene si este un mare atuu sa o vorbesti fluent pentru ca iti va deschide multe usi in viitor. Mai mult, cunoasterea unei limbi atat de vorbite este un beneficiu atunci cand planuiesti sa te angajezi, deoarece orice angajator apreciaza candidatul bilingv, care da senzatia de siguranta si ca este ,,descurcaret”.

  Germana pentru copii

   Lectiile de limba germana contribuie semnificativ la performanta academica a micutului tau, deoarece sporesc atentia la detalii, consecventa si il ajuta pe copilul tau sa se simta mandru de el atunci cand reuseste sa parcurga un text in germana. In plus, cursurile de germana ii dezvolta copilului flexibilitatea cognitiva, cunoscuta sub numele de ,,multitasking”. Acesta este o deprindere foarte utila pe tot parcursul vietii pentru ca presupune ca elevul are atentie distributiva si capacitatea de a se concentra asupra sarcinii pe care o desfasoara.

  In timpul cursurilor noastre de germana pentru copii, curiozitatea si empatia pentru alte culturi sunt incurajate si sarbatorite. Este important sa intelegem diferentele dintre tarile si obiceiurile noastre, nu numai fiindca se incadreaza ca informatii de cultura generala, ci si fiindca il ajuta pe cel mic sa priveasca cu alti ochi strainii care ne viziteaza tara.

  Daca te-am convins despre importanta ca scolarul tau sa studieze limbi straine inca din timpul gradinitei, te asteptam la gradinita si scoala primara Iepurasul Bocanica. Aici, copilul tau va fi indrumat de profesori specializati de franceza si germana si va dobandi cunostinte interesante, care ii vor fi de mare ajutor in tot parcursul educational si chiar si in viata de adult.

   

  Leave a comment

  Chat
  Cu ce va putem ajuta?
  Buna ziua!
  Va putem ajuta cu ceva?
  Powered by
  Suna Acum
  Harta