• 0722.239.508
 • office@iepurasulbocanila.ro
 • Strada Iarba Campului nr. 91 sector 4, Bucuresti
 • Blog

  Cum pastram magia Craciunului in inimile copiilor?

  Perioada sarbatorilor de iarna aduce multa zapada, lumini colorate si magia unica a Craciunului, o magie ce le ofera copiilor multa bucurie si entuziasm. Cum pastram aceasta magie vie in inimile celor mici, oferindu-le o experienta autentica si plina de amintiri frumoase? Iata cateva strategii incantatoare pentru a mentine zambetele copiilor in timpul sarbatorilor.

   

  1. Povestea lui Mos Craciun

   

  In loc sa prezentati Mos Craciun doar ca un personaj din povesti, creati o poveste personalizata pentru familia voastra. De exemplu, puteti spune ca Mos Craciun cunoaste fiecare copil pe nume si ca are o legatura speciala cu fiecare familie. Aceasta abordare face intreaga experienta mai personala si mai captivanta.

   

  1. Traditii Incantatoare: Construiti amintiri de neuitat

   

  Pastrati traditii speciale care sa creeze anticipare si asteptare in timpul sarbatorilor. Poate fi vorba de a decora bradul impreuna, de a coace prajituri de Craciun sau de a face calendare Advent. Traditiile devin amintiri cu adevarat pretioase pentru copii si contribuie la pastrarea atmosferei magice.

   

  1. Scrisori catre Mos Craciun: Incurajati exprimarea dorintelor

   

  Invitati copiii sa scrie scrisori catre Mos Craciun, exprimandu-si dorintele si visurile. Acest obicei nu numai ca stimuleaza creativitatea, dar creeaza o asteptare emotionanta pentru ziua speciala. Raspundeti scrisorilor cu note atent pregatite din partea Mosului, consolidand astfel credinta in magie.

   

  1. Activitati caritabile: Incurajati generozitatea si empatia

   

  Craciunul este despre a darui si impartasi. Implicati-va copiii in activitati caritabile, precum ambalarea cadourilor pentru cei nevoiasi sau participarea la evenimente organizate in scopuri caritabile. Aceasta implicare incurajeaza generozitatea si empatia, adaugand o nota de magie adevarata sarbatorilor.

   

  1. Vanatoarea cadourilor – Adaugati elementul surpriza

   

  Organizati o cautare a darurilor ascunse in casa sau in curte. Aceasta activitate adauga elementul de surpriza si bucurie inainte de momentul deschiderii cadourilor sub brad. Faceti ca aceasta activitate sa devina o traditie care va intensifica asteptarea.

   

  1. Timp petrecut impreuna: Calitate in Loc de Cantitate

   

  In loc sa va concentrati doar pe cantitatea cadourilor, incurajati experientele de calitate impreuna. Petreceti timpul alaturi de copii in activitati precum vizionarea unui film de Craciun, gatirea biscuitilor sau plimbari prin targul de Craciun. Aceste momente vor crea amintiri durabile si vor intari magia sarbatorilor.

   

  1. Decorarea Casei: Transformati spatiul intr-un taram de poveste

   

  Implicati copiii in decorarea casei cu luminite stralucitoare, ornamente colorate si decoratiuni tematice. Transformarea spatiului intr-un taram de poveste adauga o doza suplimentara

  Leave a comment

  Chat
  Cu ce va putem ajuta?
  Buna ziua!
  Va putem ajuta cu ceva?
  Powered by
  Suna Acum
  Harta