• 0722.239.508
 • office@iepurasulbocanila.ro
 • Strada Iarba Campului nr. 91 sector 4, Bucuresti
 • Cluburi Scoala

  CLUBURI       

  1. AIKIDO

  AIKIDO reprezintă o metodă de educaţie pentru cei mici, prin aikido copiii învaţă ce este disciplina, corectitudinea şi calitatea lucrului bine făcut. Antrenamentele de aikido se desfășoară sub formă de joc și de concurs promovând ideea: “astăzi sunt mai bun ca ieri, iar mâine mai bun ca azi”. Prin colaborarea cu instructorul, copiii încep să înţeleagă necesitatea faptelor bune şi că disciplina şi ascultarea se fac atât în cadrul cursurilor de aikido, cât şi acasă, şi în cealaltă parte a timpului petrecut la grădiniţă s-au la şcoală. Practicanţii sunt stimulaţi prin concursuri naţionale cum ar fi: Cupa României, Cupa Sakura, Festivalul de Aikido Kiai, precum și prin examenele de centură. Toate aceste activităţi se desfășoară sub deviza “întrece-te pe tine nu pe cel de lângă tine”! Orice părinte îşi doreşte un copil disciplinat şi sănătos.

  1. CURS DE CREAŢIE

  Cursul de creaţie face parte din segmentul arte şi urmăreşte lărgirea orizontului logic-creativ al copiilor. Acest curs propune încurajarea creativităţii într-un cadru distractiv, utilizând în mod inovativ materiale neconvenţionale, reciclabile, din bucătărie şi din natură, introducându-le într-un context nou şi amuzant, dar mai ales educativ, copiii dobândind în acelaşi timp cunoştinţe generale cu privire la conţinutul fiecărei creaţii. Într-un cadru general de organizare a gândirii şi acţiunilor, cursul încurajează dezvoltarea abilităţilor practice ale copilului prin învăţarea unor noi tehnici de pliere a hârtiei, tehnici de imprimare a culorii, perfecţionarea decupatului, lipirea unor obiecte de dimensiuni reduse, construcţii în spaţiul tridimensional etc.

  1. MIND LAB

  Conceptul unic Mind Lab a fost stabilit pe baza principiului conform căruia jocurile pentru stimularea gândirii servesc drept puternic instrument educaţional. Jocurile de gândire contribuie la îmbunătăţirea abilităţilor cognitive şi la conştientizarea procesului cognitiv, în acelaşi timp ajutând copilul să facă faţă mai bine situaţiilor emoţionale şi sociale. Experienţa ludică, esenţa programului nostru, este în aceeaşi măsură plăcută, captivantă şi emoţionantă – stimulând puternic motivaţia şi entuziasmul copiilor şi servind ca fundaţie solidă a unui proces de învăţare profundă, bazat pe experiență. Întreaga experienţă Mind Lab, susţinută de cercetări aprofundate realizate de Universitatea Yale din Statele Unite dovedeşte faptul că metoda Mind Lab îmbunătăţeşte semnificativ rezultatele testelor de matematică şi comunicare, precum şi alte abilitaţi cognitive şi deprinderi generale necesare vieţii de zi cu zi.

  1. PAŞAPORT PENTRU SUCCES (DEZVOLTARE PERSONALĂ)

  Atelierul „Paşaport pentru succes” este un atelier de dezvoltare personală generală ce se adresează copiilor cu vârsta şcolară şi susţine dezvoltarea şi stimularea celor 5 laturi principale: personal, social, emoţional, cognitiv şi creativ.

  1. ATELIER DE LIFE-COACHING ŞI LEADERSHIP

  Atelierul de life-coaching Learn4Life, ajută copiii să-şi dezvolte toate abilităţile necesare pentru a-şi trăi viaţa într-un mod armonios, bazându-se pe propriile nevoi, dorinţe şi resurse. Acest atelier este pentru viitor şi ajută copilul să se dezvolte în adultul capabil, sănătos şi împlinit. Beneficiile atelierului sunt: dezvoltarea încrederii în forţele proprii, dezvoltarea motivaţiei necesare pentru a atinge propriile obiective, mai buna cunoaştere de sine, tehnici utile pentru gestionarea emoţiilor şi provocările vieţii, abilităţi de rezolvare a problemelor, dezvoltarea şi întărirea propriului EU, dezvoltarea atenţiei şi concentrării, descoperirea şi valorificarea potenţialului, crearea unui sistem de convingeri şi atitudini pozitive faţă de sine, faţă de ceilalţi şi faţă de propria viaţă.

  1. MICUL ACTOR

  Încă de când intră în sistemul educaţional, copilul își petrece majoritatea timpului axat pe scris și citit, în timp ce aspectul pentru dezoltarea abilităţlor sale oratorice se pierde treptat, ajungând să fie chiar ignorat. Astfel, prin acest curs copilul nu devine actor, ci învaţă să se exprime corect, conştient şi bine asumat, indiferent de context. Dacă privim obiectiv viaţa noastră pentru o singură zi, vom observa că cele mai multe dintre interacţiunile cu alte persoane ne solicită abilitatea de a asculta şi de a comunica. Prin joc şi educaţie artistică, fiecare copil îşi dezvoltă stima de sine, poate crea relaţii cu cei din jur mult mai uşor şi totodată le poate îmbunătăţi. Cursul micului actor stârneşte creativitatea copilului, imaginaţia fiind unul dintre ingredientele esenţiale ale vieţii. Educaţia artistică, îmbinată cu mediul de lucru al copilului şi cu educaţia din mediul familial, contribuie pozitiv în dezvoltarea personală a fiecărui individ, chiar de la începuturile vieţii sale sociale. Astfel, viitorul adult poate fi pregătit pentru eventualele schimbări pozitive/negative din viaţa sa, iar această latură a educaţiei artistice constituie o cărămidă importantă în temelia unei puternice imaginaţii sociologice şi în consolidarea adaptabilităţii acestora.

  1. STREET DANCE

  Clubul de  STREET DANCE, este un concept modern, care se adreseaza prin atmosfera, dotarea şi calitatea serviciului oferit, tuturor copiilor. Antrenorii de la trupa Pride NG Studio, reuşesc să transforme prin cursurile de dans inepuizabila energie a copilului într-un frumos spectacol de dans. În cadrul clubului de dans copilul va învăţa să iubească muzica, să se mişte elegant şi graţios. Clubul de Street Dance îi va dezvolta pasiunea pentru una din cele mai frumoase manifestări artistice – dansul şi îl va ajuta la dezvoltarea armonioasă a trupului şi a minţii, a personalităţii şi a spiritului competitiv.

  1. CLUB DE DANS

  Clubul de dans reprezintă un cumul de experiențe dobândite de către profesor într-un proces complex de pregătire în cadrul ”Liceului de Coregrafie” și în cadrul ”Institutului de artă teatrală” ATF – secția pedagogie și creație coregrafie. Acest curs are la bază principiile de educație și îmbracă o formă plăcută de dezvoltare atât psihică cât și motrică. Se urmărește o modelare a individului din punct de vedere motric cu scopul pătrunderii în universul de dans și în general în universul de mișcare. Dezvoltarea fizică corectă trebuie să înceapă de la o vârstă cât mai mică pentru a asigura o postură verticală sănătoasă însoțită de dezvoltarea musculaturii și menținerea elasticității tendoanelor. Prin acest curs se urmărește totodată dezvoltarea sințului ritmic și a motricității prin exercții specifice, mărind posibilitățile de coordonare ale indivudului. Copiii vor învăța să interacționeze să socializeze și să accepte ideea de toleranță față de ceilalți membrii ai grupului. Profesorul adaptează cursul la particularitățile de vârstă și individual-native ale copiilor ce vor alcătui grupul de dans. Jocul va face parte integrantă din procesul educativ pentru a ridica barierele stricte ale unui curs de dezvoltare motrică și pentru a se putea contopi universul cretiv al copilului cu normele didactice impuse de predarea la vârsta preșcolară și școlară.

  1. MULTISPORT

  Multisport Junior este un integrat de antrenamente atletice, ce sistematizează jocuri din cele mai diverse discipline sportive, pentru dezvoltarea unei baze cât mai largi şi mai solide a pregătirii fizice a copiilor. E important ca cei mici să dobândească o atitudine sportivă; cultivăm cu atenţie creativitatea atletică. Pentru dezvoltarea atletică a copiilor, în cadrul antrenamentelor folosim elemente din atletism, gimnastică, “fitness”, parkour, baschet, fotbal, volei, hokey pe iarbă, tir cu arcul, tenis de masă, arte marţiale etc.; • Folosim elemente de recuzită clasică, dar şi materiale neconvenţionale: roller board, scaune, mese, baloane, pahare, mincioguri, plute de înot, cauciucuri de masină etc.; • Exerciţiile sunt construite pentru a oferi protecţie maximă copiilor, furnizând în acelaşi timp experienţe atletice deosebite;

  1. BALET

  Cursul de balet (dans clasic) se bazează pe principiile de dezvoltare psihomotrică, urmându-se formarea posturii verticale corecte, modelarea mişcărilor corpului într-o formă artistică şi introducerea copilului în universul scenic prin participarea la spectacole dedicate dansului.

  1. LIMBA FRANCEZĂ

  Clubul de limba franceză va avea o abordare interactivă şi stimulentă. În cadrul acestuia se vor folosi metode tradiţionale de preedare, metode moderne, dar şi jocul care va ocupa un rol important pe tot parcursul desfăşurării clubului.

  1. LIMBA GERMANĂ

  Clubul de limba germană se axează mai mult decât pe o simplă însuşire a vocabularului. Copiii vor afla multe lucruri interesante despre implicaţiile culturale ale acestei limbi şi vor fi îndrumaţi şi spre noţiuni de civilizaţie şi literatură. Abordarea va fi interactivă şi adaptată categoriei de vârstă.

  1. CLUB DE PICTURĂ

  Clubul de pictură promovează dezvoltarea sensibilităţii, a imaginaţiei şi creativităţii artistice. Copiii se vor  putea exprima plastic utilizând materiale, instrumente şi tehnici variate de lucru.

  1. ROBOTICĂ

  Clubul Junior Robotics se bazează pe o metodă de învăţare inovativă care combină elementele practice cu o tehnologie integrată, pentru a crea o experienţă unică pentru copii. Activităţile ajută la dezvoltarea abilităţilor şi cunoştinţelor  în domenii precum ştiinţă, tehnologie, inginerie şi matematică (STEM). Lucrând în echipă, copiii vor construi diverse modele pe care le vor aduce la viaţă cu ajutorul unui program software intuitiv, pus la dispoziţie de către LEGO Education. Copiii deprind abilităţi de inginerie creativă, învaţă să controleze tehnologia şi sunt iniţiaţi în programare.

  1. CLUB DE ŞAH

  Cursul de şah este un club la care copiii vin de plăcere sau îndrumaţi de părinţi. Orele decurg într-un mod cât mai plăcut pentru ei, pentru că cel mai  bun mod de a învăţa este prin joacă şi spun asta atât din experienţa proprie cât şi a celor 9 ani în care am predat şi observat evoluţia lor la cursuri, relaxaţi şi fără alte presiuni. Cu o istorie de câteva mii de ani, jocul de şah este supranumit şi “sportul minţii” şi este unul dintre cele mai populare sporturi practicate în toată lumea, de către sportivi amatori sau profesionişti de toate vârstele. În ultimele decenii s-au desfăşurat în multe ţări ale lumii studii şi experimente care au dovedit ştiintific beneficiile pe care le aduce şahul în dezvoltarea personalităţii copiilor şi tinerilor, cu rezultate concrete în îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

  1. CLUB DE PIAN

  Se spune că încă din viața intrauterină auzim muzica, vocea mamei este prima pe care o receptăm. Este recomandat ca viitoarea mămică să asculte muzică pe toată perioada sarcinii, pentru ca viitorul copil să fie mai liniștit, mai sensibil și mai receptiv. Părinții și mai apoi cadrele didactice au rolul de formatori în acest sens, cadrul organizat fiind cel mai favorabil. Principalul obiectiv al cursului de pian este formarea și dezvoltarea deprinderilor muzicale (urechea muzicală, simțul ritmului, exersarea vocii și plăcerea de a asculta muzică).

  1. LOGOPEDIE
  Chat
  Cu ce va putem ajuta?
  Buna ziua!
  Va putem ajuta cu ceva?
  Powered by
  Suna Acum
  Harta